Om oss

Wermlands Design är en nystartad enskild firma sen år 2022. 

Här säljer vi personliga presenter med kundens önskade foto eller text på olika produkter till alla tillfällen.

Wermlands Design startartade år 2020 först som ett litet företag som hette Personlig Julkula där vi tog beställningar igenom Facebook och Instagram på julgranskulor med valfritt namn eller text.

Oktober 2021 öppnade vi Personlig Julkula igen och detta år hade vi inte bara julgranskulor utan vi hade också tomtar med valfritt namn eller text som vi tryckte.

Under denna juletid så började jag (Rebecka) drömma om att få ha företaget öppet året om.

I Mars 2022  hände det, Vi bytte namn på företaget till Wermlands Design för att det skulle passa mer året om och vi utökade sortiment med personlig muggar.

Här kunde nu kunden beställa sina personliga muggar med både text och foton på.

Nu har ännu ett år snart gått förbi och under detta år 2023 så har vi utökat vårt sortiment ännu mer och har personliga presenter till alla olika tillfällen.

Att få jobba med detta är så otoligt roligt och vi kommer fortsätta att utöka vårt sortiment och designa fler motoiv till våra underbart fina produkter.

Sen får vi inte glömma vår härliga julshop som självklart kommer vara öppen från Oktober- December varje år med härliga julprodukter.

Jag Rebecka bara älskar julen.


Lite kort om oss som äger Wermlands Design.

Jag som tar imot era beställningar, trycker, designar, svarar på era mail uppdaterar både facebook och instagram och packar era beställningar heter Rebecka Eklund Johansson 37 år och bor i en liten ort i Värmland där jag driver företaget Wermlands Design med hjälp av min fästman Johan.

Johan hjälper mig när det behövs på sin fritid då han har ett annat heltidsjobb.